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Registros recuperados : 11 | |
5. | | DUARTE, I. de A. E.; MILENKOVIC, D.; BORGES, T. K. dos S.; ROSA, A. J. de M.; MORAND, C.; OLIVEIRA, L. de L. de; COSTA, A. M. Acute Effects of the Consumption of Passiflora setacea Juice on Metabolic Risk Factors and Gene Expression Profile in Humans Nutrients, v. 12, n. 1104, 2020. 20 p. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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7. | | OLIVEIRA, L. de L. de; OLIVEIRA, G. T. de; ALENCAR, E. R. de; QUEIROZ, V. A. V.; FIGUEIREDO, L. F. de A. Physical, chemical, and antioxidant analysis of sorghum grain and flour from five hybrids to determine the drivers of liking of gluten-free sorghum breads. LWT. Food Science and Technology, 153, 112407, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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8. | | D'ABADIA, A. C. A.; COSTA, A. M.; FALEIRO, F. G.; RINALDI, M. M.; OLIVEIRA, L. de L. de; MALAQUIAS, J. V. Determination of the maturation stage and characteristics of the fruits of two populations of Passiflora cincinnata Mast. Revista Caatinga, v. 33, n. 2, p. 349-360, abr./ jun., 2020. p. 349-360 Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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10. | | LOZADA, M. I. O.; MALDONADE, I. R.; RODRIGUES, D. B.; SANTOS, D. S.; SANCHEZ, B. A. O.; SOUZA, P. E. N. de; LONGO, J. P.; AMARO, G. B.; OLIVEIRA, L. de L. de. Physicochemical characterization and nano-emulsification of three species of pumpkin seed oils with focus on their physical stability. Food Chemistry, v. 343, n. 1, 2021. 128512. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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11. | | OLIVEIRA, L. de L. de; ORLANDIN, L. C. de; AGUIAR, L. A. de; QUEIROZ, V. A. V.; ZANDONADI, R. P.; BOTELHO, R. B. A.; FIGUEIREDO, L. F. de A. Gluten-free sorghum pasta: composition and sensory evaluation with different sorghum hybrids. Foods, v. 11, 3124, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 11 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados. |
Data corrente: |
10/07/2020 |
Data da última atualização: |
28/07/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
D'ABADIA, A. C. A.; COSTA, A. M.; FALEIRO, F. G.; RINALDI, M. M.; OLIVEIRA, L. de L. de; MALAQUIAS, J. V. |
Afiliação: |
ANA MARIA COSTA, CPAC; FABIO GELAPE FALEIRO, CPAC; MARIA MADALENA RINALDI, CPAC; JUACI VITORIA MALAQUIAS, CPAC. |
Título: |
Determination of the maturation stage and characteristics of the fruits of two populations of Passiflora cincinnata Mast. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Caatinga, v. 33, n. 2, p. 349-360, abr./ jun., 2020. |
Páginas: |
p. 349-360 |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Análise Química; Colheita; Maracujá; Passifloraceae; Polpa de Fruta; Pós-Colheita. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/214549/1/ANA-MARIA-Determination-of-the-maturation-stage.pdf
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Marc: |
LEADER 00782naa a2200253 a 4500 001 2123795 005 2020-07-28 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aD'ABADIA, A. C. A. 245 $aDetermination of the maturation stage and characteristics of the fruits of two populations of Passiflora cincinnata Mast.$h[electronic resource] 260 $c2020 300 $ap. 349-360 650 $aAnálise Química 650 $aColheita 650 $aMaracujá 650 $aPassifloraceae 650 $aPolpa de Fruta 650 $aPós-Colheita 700 1 $aCOSTA, A. M. 700 1 $aFALEIRO, F. G. 700 1 $aRINALDI, M. M. 700 1 $aOLIVEIRA, L. de L. de 700 1 $aMALAQUIAS, J. V. 773 $tRevista Caatinga$gv. 33, n. 2, p. 349-360, abr./ jun., 2020.
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Registro original: |
Embrapa Cerrados (CPAC) |
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